Педагогија

Педагогија у слици и речи

27. фебруар 2021. Педагогија
Видео прилог Коментари
29 речи, ~1 минута читања

0%

О аутору

Петра Петровић Студент ОАС педагогије
Инсерт из клипа "Педагогија у слици и речи" /

Погледајте видео прилог којим је Петра Петровић, студенткиња Основних академских студија педагогије, учествовала на конкурсу: „ПЕДАГОГИЈА У СЛИЦИ И РЕЧИ“ и освојила прво место. Честитамо!

https://www.youtube.com/watch?v=5kGn9SQpihY&t=7s 

педагогија , pedagogija , konkurs , studenti , video ,

Видео прилог

Педагогија у слици и речи /

Коментари



Филозофски факултет у Нишу задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и било који други вид непримерених или коментара који се директно не односе на чланак који коментаришете, не објављујемо.

Задржавамо право да коментаре којима скрећете пажњу на словне грешке, техничке и друге пропусте, као и коментаре који се односе на уређивачку политику не објавимо, али такви коментари су доступни за увид администраторима и уредницима, и на њима се захваљујемо.

ЗАКОН О ЈАВНОМ ИНФОРМИСАЊУ, члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнесена у објављеним коментарима представљају приватне ставове њихових аутора и не представљају званичне ставове Филозофског факултета у Нишу ни аутора чланка.


Слањем коментара потврђујете да сте сагласни са правилима коришћења.


600/600