Филозофија

REZULTATI KONKURSA ZA NAJBOLJI FILOZOFSKI VIDEO-ESEJ NA TEMU: FILOZOFIJA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

24. мај 2023. Филозофија
Коментари
176 речи, ~1 минута читања

0%

О аутору

Растислав Динић Доцент на департману за филозофију
Logo / Filozofija Niš

Nakon pristizanja i pregledanja većeg broja video-radova poslatih povodom Konkursa za najbolji filozofski video-esej, čiji je organizator Departman za filozofiju Filozofskog fakulteta u Nišu, komisija u sastavu: Dr Bojan Blagojević, Dr Dušan Milenković i Dr Rastislav Dinić, donela je sledeću odluku o rangiranju nagrađenih kandidata:

1. nagrada – Petra Jocić, gimnazija „Svetozar Marković“, Niš (mentor: Bojan Kitanović).

2. nagrada – Iva Vidaković, gimnazija „9. maj“, Niš (mentor: Aleksa Tokić).

3. nagrada – Jelisaveta Stojanović, gimnazija „Stevan Sremac“, Niš (mentor: Veljko Veličković) i Luka Ristić, gimnazija "9. maj", Niš (mentor: Aleksa Tokić).

Nagrade, koje su definisane prilikom objavljivanja konkursa, navedeni kandidati mogu da preuzmu u utorak 30. maja 2023. u 12 časova na Filozofskom fakultetu u Nišu (učionica 102, na prvom spratu), kada će za njih i njihove profesore filozofije biti organizovano svečano uručenje i upriličen kraći razgovor sa članovima Departmana za filozofiju.

Takođe, upućujemo prijateljski poziv svim ostalim učesnicima konkursa, kao i njihovim profesorima, da 30. maja budu gosti našeg departmana, te da time doprinesu boljoj komunikaciji njihovih i naše institucije.

Prijateljski pozdrav,

Organizacioni odbor konkursa

filozofija , videoesej , konkurs , srednje škole ,

Коментари



Филозофски факултет у Нишу задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и било који други вид непримерених или коментара који се директно не односе на чланак који коментаришете, не објављујемо.

Задржавамо право да коментаре којима скрећете пажњу на словне грешке, техничке и друге пропусте, као и коментаре који се односе на уређивачку политику не објавимо, али такви коментари су доступни за увид администраторима и уредницима, и на њима се захваљујемо.

ЗАКОН О ЈАВНОМ ИНФОРМИСАЊУ, члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнесена у објављеним коментарима представљају приватне ставове њихових аутора и не представљају званичне ставове Филозофског факултета у Нишу ни аутора чланка.


Слањем коментара потврђујете да сте сагласни са правилима коришћења.


600/600