Интернационализација

Какви су вам планови за лето? Летња пракса студената са студијског програма за француски језик и књижевност

Фото галерија Коментари
1340 речи, ~6 минута читања

0%

О аутору

Владимир Ђурић департман за француски језик и књижевност
Ница / Департман за француски језик и књижевност

Петнаест наших студената провешће у току летњих месеци најмање 30, а највише 90 дана у Ници, Сен-Тропеу и на Алпима. Захваљујући сарадњи са чак пет тамошњих одмаралишта, студенти француског језика и књижевности на Филозофском факултету у Нишу имају могућност да остваре летњу праксу у најпопуларнијим летовалиштима Француске. Након потписивања уговора који им обезбеђује посао у одмаралишту, смештај, храну и одговарајући хонорар, студенти крећу у узбудљиву летњу авантуру која им, поред уживања у чарима Азурне обале и у зеленилу највишег планинског масива у Европи, пружа и одличну прилику да усаврше француски језик и у пракси примене сва стечена знања. Од 2014. године летњу праксу обавило је скоро 100 младих франкофона са нашег Департмана. Зашто им се не бисте придружили?

путовање , Азурна обала , француски језик , авантура ,

Фото галерија

Коментари



Филозофски факултет у Нишу задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и било који други вид непримерених или коментара који се директно не односе на чланак који коментаришете, не објављујемо.

Задржавамо право да коментаре којима скрећете пажњу на словне грешке, техничке и друге пропусте, као и коментаре који се односе на уређивачку политику не објавимо, али такви коментари су доступни за увид администраторима и уредницима, и на њима се захваљујемо.

ЗАКОН О ЈАВНОМ ИНФОРМИСАЊУ, члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнесена у објављеним коментарима представљају приватне ставове њихових аутора и не представљају званичне ставове Филозофског факултета у Нишу ни аутора чланка.


Слањем коментара потврђујете да сте сагласни са правилима коришћења.


600/600